Pomoč

Delo s spletno trgovino je kar se da poenostavljeno. Na enega od načinov (iskalnik, menu na levi strani) poiščite artikel. Nato v količino vnesite željeno količino v ENOTI MERE artikla; če je ta enota teža (KG), potem lahko v komentar DESNO od količine vnesete željeno količino kosov. Pri pripravi bomo upoštevali najprej število kosov; upoštevali pa bomo oba podatka, torej bomo število kosov čim bolj približali naročeni količini. V okvirčku se vam prikazuje vsebina vaše košarice. S klikom na rdeči X poleg artikla v košarici, naročen artikel takoj odstranite iz košarice; košarico lahko tudi odprete in tam urejate količino, kose, ...

Nakup zaključite tako, da kliknete gumb "NA BLAGAJNO", ki se nahaja v okencu, kjer se prikazuje stanje košarice. Na voljko imate:
- NADALJUJ NAKUP: vas vrne nazaj v trgovino, lahko izbirate dodatne artikle,
- IZPRAZNI KOŠARICO: vsi artikli bodo odstranjeni iz košarice,
- OSVEŽI: podatki košarice se bodo osvežili,
- NA NAROČILO: nadaljevali boste z naročilom; ostane vam le še, da preverite kontaktne podatke, v opombo vpišete morebitne dodatne želje ali pa drug naslov za dostavo, izberete vrsto dostave in način plačila.

Po uspešno oddanem naročilu boste prejeli potrditveno sporočilo v katerem bo pripeto tudi vaše naročilo. Če ga ne najdete v "Prejeto", preverite še "Spam" oz. "Neželjena pošta"; zaradi vse ostrejših filtrov neželene pošte, naše sporočilo lahko konča tam, kamor pravzaprav ne spada.

Uspešno nakupovanje vam želi

ekipa Katjinkot.